Sms Security Invent S.R.L. in calitate de proprietar al site-ului www.sms-security.ro, va informeaza ca, in momentul in care accesati site-ul www.sms-security.ro, urmand sa beneficiati de informatiile si/sau serviciile oferite de acesta, este necesar sa consultati rubrica ”Protectia datelor personale” si sa respectati ”Termenii si conditiile” de mai jos:

www.sms-security.ro este dedicat oricarei persoane interesate, este usor accesibil, este gratuit ca accesibilitate si se compune din materiale referitoare la domeniul protectiei datelor personale si a liberei circulatii a acestora, inclusiv domenii tangente, cum ar fi dar fara a se limita la legislatie nationala si internationala, articole, stiri, noutati.

Aceste materialele sunt guvernate de reglementarile existente in legislatia in vigoare in materie. Continutul site-ului are drept scop informarea utilizatorilor cu privire la domeniul protectiei datelor personale si la serviciile operatorului si promovarea serviciilor furnizate de operator.

Proprietarul site-ului are dreptul, oricand, sa realizeze schimbari ale continutului si poate aduce actualizari/imbunatatiri/completari/modificari de structura, forma si fond, in mod unilateral, fara nico notificare prealabila a vreunei persoane.

Utilizatorii pot accesa/utiliza continutul site-ului www.sms-security.ro numai in interes personal, cu buna credinta si fara a urmari un scop comercial. In cazul citarii/printarii/reutilizarii informatiilor postate pe site-ul www.sms-security.ro se va face in mod obligatoriu precizarea sursei de colectare.

Utilizatorul este unicul responsabil atat fata de Sms Security Invent S.R.L., cat si fata de terti/persoane vizate/consumatori, in legatura cu accesarea, utilizarea si manipularea continutului.

Sms Security Invent S.R.L. se va asigura ca pe site nu sunt publicate niciun fel de materiale de natura a aduce atingerie vreunei dispozitii legale sau vreunui drept legal protejat, bunelor moravuri si eticii.

Sms Security Invent S.R.L. nu poate fi tras/a la raspundere pentru eventualele prejudicii si/sau litigii izvorate in legatura cu si/sau din utilizarea/reutilizarea, diseminarea si transmiterea, denaturarea uneia/mai multor parti a continutului, in orice mod, cu incalcarea Termenilor si Conditiilor si a legislatiei in vigoare in materie.

Cauta

  • Evaluator_de_risc2.jpg
  • CPP.jpg
  • Manager_securitate.jpg
  • ccna.jpg
Sms Security Invent © 2015 Toate Drepturile Rezervate

Termeni Si Conditii